TURKİSH CUİSİNE, TURKİSH KEBAB, TURKİSH COFFEE, TURKİSH DELİGHT, OTTOMAN CUİSİNE, TURKİSH SALAD, TO MAKE TURKİSH COFFEE, LOKUM, TURKİSH LOKUM, HUNKAR BEGENDİ, BEGENDİ, TURKİSH PEOPLE AND MENTALİTY, TURKİSH FOLK MUSİC, TURKİSH FOLK DANCE, TURKİSH FOLK HEROES, TURKİSH FOLK SPORTS, KARAGOZ AND HACİVAT, NASREDDİN HOCA, COFFEE, KEBAB, OTTOMAN, DELİGHT, HACİVAT,KARAGOZ, HACİVAT KARAGÖZ RESİMLERİ


TURKİSH COFFEE

Türk kahvesi yapmak
1. Kahve kabındaki soğuk suya dökün. Yaptığınız her bardak için bir bardak soğuk su kullanmalı ve daha sonra “pot için” yarım bir bardak daha eklemelisiniz. Su soğukken ve karıştırılırken su bardağı başına öğütülmüş Türk kahvesi bir çay kaşığı ekleyin. Kahvenin miktarı tada göre değişebilir, ancak unutma ki, Türk kahvesi için fincan tabağınızın altında kalın bir kahve tabakası kalacak. Potu çok fazla doldurma. Şeker eklemeniz gerekiyorsa, bunu yapmanın zamanı geldi.
2. Tencereyi olabildiğince yavaşça ısıtın. Isı ne kadar yavaş olursa o kadar iyi olur. Kahve kaynatıldığında taşmayı önlemek için dikkat edin.
3. Su kaynadığında, bardaklar arasında eşit olarak kahvenin bir miktarını (hiç değil) dökün, her bardağın yaklaşık üçte biri kadarını doldurun. Bu, herkesin tencerenin üstünde köpük oluşturarak, kahvenin tadının çoğunu kaybetmeden, adil bir pay almasını sağlayacaktır. Tekrar kahve kaynatıncaya kadar ısıtmaya devam edin (çoktan çok kısa sürede kaynatılmış olacaktır). Sonra kahvenin kalanını bardaklar arasında dağıtın.
Bu işlem sırasında herhangi bir zamanda kahvenin filtrelenmemesi nedeniyle, kahvelerinizi bardağın dibine otururken lezzetli Türk kahvesini içmeden önce birkaç dakika beklemeniz gerekir.

İstanbul Official Presentation

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews